Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da bomba gelişme!

Trabzonspor'da bomba gelişme!

Trabzonspor Kulübü, İngiliz futbolcu Daniel Sturridge'nin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Trabzonspor Kulübü, İngiliz futbolcu Daniel Sturridge'nin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Sözleşmesi feshedilen yıldız oyuncunun yeni takımı da belli oldu.

Trabzonspor'da bomba gelişme!

Trabzonspor Kulübü, forvet oyuncusu Daniel Sturridge ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen yazıda, Şirketimiz ile Profesyonel Futbolcumuz Daniel Andre Sturridge arasında imzalanmış olan, 21.08.2019 başlangıç 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan fesih anlaşması gereğince, futbolcu, ileriye dönük tüm hak ve alacaklarından vazgeçmiştir ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor formasıyla 16 maça çıkan Sturridge, sahada kaldığı 845 dakikada 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Asist Analiz'in özel haberine göre Trabzonspor'la bugün itibariyle yollarını ayıran Sturridge, David Beckham’in ortağı olduğu MLS takımlarından Inter Miami ile anlaştı.

Yaya Toure'nin Aston Villa'ya attığı müthiş gol