Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da efsane geri dönüyor!

Trabzonspor'da efsane geri dönüyor!

Ahmet Ağaoğlu, hafta sonu yapılacak olağanüstü kongre öncesinde bugün Trabzonspor Başkanlığı’na adaylığını resmi olarak açıklayacak.

Trabzonspor'da efsane geri dönüyor!

Divan Kurulu’na yönetim listesini sunacak olan Ağaoğlu’nun ekibinde camianın önde gelen isimlerinden Özkan Sümer’in de olacağı öğrenildi.

Bordo-Mavililer’de uzun zamandır beklenen an geldi... Trabzonspor Başkanlığı’na talip olduğunu söyleyen Ahmet Ağaoğlu, hafta sonu yapılacak kongre öncesinde bugün adaylığını resmi olarak açıklayacak. En ciddi aday olarak kongreye girecek olan Ağaoğlu, yönetim listesini de bugün Divan Kurulu’na sunacak. Tecrübeli bir ekiple yola çıkmayı hedefleyen Başkan adayı Ağaoğlu, Bordo-Mavili camianın eski isimlerini ekibinde toplamaya hazırlanıyor.

Hacısalihoğlu dönüyor

Eski asbaşkanlardan Hayrettin Hacısalihoğlu’nu tekrardan bu göreve getirecek olan Ağaoğlu’nun, Bordo-Mavili camianın önde gelen isimlerinden Özkan Sümer’e de yönetiminde yer vermeyi planladığı öğrenildi. Karadeniz temsilcisinde hem teknik direktörlük hem de başkanlık yapan Sümer’in, Başkan Başdanışmanı olarak Trabzonspor’a geri döneceği belirtildi.

Ağaoğlu’nun, Muammer Saka, Ömer Sarıoğlu ve Özer Bayraktar’la da her konuda anlaştığı ve bu isimlerin ekibinde önemli bir yeri olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)