Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da flaş gelişme! Usta 5 yıldızı çoktan sattı...

Trabzonspor'da flaş gelişme! Usta 5 yıldızı çoktan sattı...

Trabzonspor eski Başkanı Muharrem Usta, takımdaki 5 yıldızın satışı için en az 15 milyon euro sözü verip toplamda 19 milyon euroluk anlaşma yaptı. Göreve gelen Ağaoğlu yönetiminin anlaşmaları hayata geçirmesi bekleniyor.

Trabzonspor'da flaş gelişme! Usta 5 yıldızı çoktan sattı...

Trabzonspor’da görevi bırakan Başkan Muharrem Usta, seçimden önce genel müdür Sinan Zengin'e; Burak Yılmaz, Sosa, Kucka, Onazi ve Bero için menajerlik yetkisi talep etmişti. "Bu futbolcuları 15 Milyon euro'dan aşağı bir fiyata satarsam üstünü karşılayacağım’. Eğer 15 milyon euro'dan fazla fiyata satarsam da karı Trabzonspor'a kalsın" demişti.

Muharrem Usta’nın Burak Yılmaz için Başakşehir’le 5 milyon euro’ya, Kucka için G.Saray’ın eski başkanı Dursun Özbek’le 4.5 milyon euro, Sosa için Arjantin’den bir takımla 3.5 milyon euro, Onazi için İngiltere’den bir takımla 3.5 milyon euro ve Bero içinde Almanya’dan bir takımla 2.5 milyon euro karşılığında anlaştığı bildirildi.

HACISALİHOĞLU 15 YETMEZ 20 MİLYON EURO’DAN AŞAĞI OLMAZ

Yeni Başkan Ahmet Ağaoğlu bu teklifi, “ilginç bir taahüt. Asbaşkanımız ve genel saymanıza anlattılar. İlk yönetim kurulu toplantımızda değerlendirileceğiz. Yönetim kurulu kararını verir, uygulanır” diye doğruladı. Hayrettin Hacısalihoğlu’nun ise bu 5 oyuncu için 15 milyon euro değil kulübe en az 20 milyon euro girmesi konusunda fikir belirtti.

Haberin Devamı

(Fotospor)