Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da gündem transfer

Trabzonspor'da gündem transfer

Sağ bek ve sağ açığa birer takviye yaparak dış transferi noktalamayı hedefleyen Trabzonspor, Vasilis Torosidis, Micah Richards, DeAndre Yedlin ve Luciano Narsingh üzerinde yoğunlaştı

Trabzonspor'da gündem transfer

Trabzonspor yönetiminin sağ bek ve sağ açığa alternatifli bir liste oluşturduğu bildirildi. Yönetimin ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından eksiklerini gidermek için temaslarını hızlandırdığı belirtildi.

ÖNCELİK SAĞ BEK

Daha önce belirlediği isimlerle yaptığı transfer görüşmelerden sonuç alamayan bordo mavili takımın sağ bek için Roma ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki Torosidis, Tottenham Hotspur formasını giyinen 23 yaşındaki Yedlin ve Aston Villa takımında forma giyen 28 yaşındaki Richards için nabız yokladığı ifade edildi. Bordo mavililerin sağ kanat için ise gündeminde yer alan PSV Eindhoven'ın 25 yaşındaki oyuncusu Narsingh ile temaslarını sürdürdüğü kaydedildi.

MEHMET EKİCİ GÖRÜŞME ODASINA

Bu arada yönetim, Trabzonspor'da 30 Haziran 2017'de sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici ile yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. Yeni sezona da iyi bir başlangıç yapan Mehmet Ekici'yle bizzat başkan Muharrem Usta'nın görüşeceği ve yeni sözleşme için masaya oturacağı öğrenildi. 2014-15 sezonunda Werder Bremen'den transfer edilen ve geride kalan sezonda Trabzonspor forması ile 22 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu, 5 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

AKYAZI'DA SIRA ÇİMLERE GELDİ

Trabzonspor'un Süper Lig'in 7'inci haftasında iç sahada oynanacağı Akhisar Belediyespor maçına yetiştirilmesi planlanan Akyazı Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Bordo mavililerin yeni stadında saha zeminin altyapısı ve çatı yapımında son aşamaya gelindiği, bu ayın sonunda çim çalışmalarına başlanacağı açıklandı.