Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor’da hedefteki isim Moting

Trabzonspor’da hedefteki isim Moting

TRABZONSPOR yönetiminin, Schalke 04 forması giyinen Maxim Choupo-Moting için resmi girişimde bulunacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da hedefteki isim Moting

SPOR Toto Süper Lig’de 2016-17 sezonunun tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor’da yönetim yapılacak takviyelerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bu noktada çalışmalarını sürdüren bordo mavililerin Almanya Bundesliga’nın Schalke 04 takımında forma giyen sol kanat oyuncusu Maxim Choupo-Moting için harekete geçtiği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bu ay sonunda sözleşmesi bitecek olan Moting’in bonservis bedeli olmadığı için imza parası talep ettiği ancak yönetimin buna sıcak bakmadığı bildirildi. Trabzonspor yönetiminin daha önce 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcuya Trabzon hakkında videolar izlettiği ve bir görüşme daha yaparak bu transfere resmiyet kazandırmayı planladığı kaydedildi. Bu sezon Schalke 04 formasıyla 30 maçta 2 bin 79 dakika süre alan Moting, 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

SARAL: NEFRET TOHUMLARI DİKİLMESİNE MÜSAADE ETMEYİZ

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, 2-1 mağlup oldukları Bursaspor maçının ardından Çaykur Rizespor’un lige veda etmesi üzerine bordo mavili kulübün aleyhinde suçlamalarda bulunanlara tepki gösterdi, iki şehir arasına nefret tohumları dikilmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Trabzonspor camiasına söz etmenin kimsenin haddine olamayacağına vurgu yapan Saral, “Kimse kalıcı değildir. Yarın bavulunuzu toplayıp gideceksiniz. İstifa ediyorum demek yerine, Trabzonspor’a laf etme özgüvenini nereden buluyorsunuz? İki kulüp ve şehir arasında nefret tohumları dikilmesine müsaade etmeyiz. Kaç gündür yutkunuyoruz. Önemli olan Trabzonspor’un duruşudur. Hiç kimse buna söz edemez Çaykur Rizespor’un düşmesinden en çok rahatsız olan kulüp Trabzonspor’dur. Karadeniz takımlarının hepsinin güçlü olmasından yanayız. Çaykur Rizespor da düştüğü yerden kalkacaktır” dedi.

Haberin Devamı