Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da her bölgeye yeni yıldızlar

Trabzonspor'da her bölgeye yeni yıldızlar

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal transfer için düğmeye erken bastı.

Trabzonspor'da her bölgeye yeni yıldızlar

Trabzonspor’da yeni sezon planlaması çok erken başladı. Geçtiğimiz günlerde ilk seferini Rusya’ya yapan Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal, Spartak Moskova’nın kanat oyuncusu Zoran Tosic’i izlemiş, aynı takımda forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda biten Serdar Taşçı ile de yüz yüze görüşme gerçekleştirmişti. Serdar Taşçı, Bordo-Mavililer’in stoper bölgesi için önceliği. Ancak transfer sadece deneyimli savunmacıyla bitmeyecek. İşte Fırtına’nın yol haritası...

Esteban alternatifsiz

Trabzonspor’un kalede bir sorunu yok. Onur Kıvrak oldukça iyi bir sezon geçirdi ve formu giderek yükseliyor. Onun tek alternatifi olan Esteban’ın durumu ise birkaç hafta içinde çözülecek. Çünkü Kosta Rikalı eldiven bulduğu her şansı iyi değerlendirdi. 2 sezondur hiçbir sıkıntı da yaratmadı. 550 bin Euro’luk ücretine küçük bir zam istiyor, yönetim de ‘Tamam’ diyor... Artık resmi imzaların atılması bekleniyor.

Serdar Taşçı bitecek

Sağ bek-sol bek problemleri devre arasında giderildi. Göbekteki Uğur ve Durica da birlikte iyi bir ikili oldu. Fakat önümüzdeki yıl için hedef büyük. Bu nedenle de Ersun Yanal, alternatifleri artırmak istiyor. Başarılı hoca, deneyimli bir isme ihtiyaç duyuyor ve yıllardır istediği Serdar Taşçı’da çok ısrarcı. Rusya’da en sıcak temas geçtiğimiz günlerde kuruldu. Bonservisinin olmaması büyük avantaj. Başkan Usta, oyuncu ve menacerliğini yapan babasıyla el sıkıştı.

Haberin Devamı

Ndiaye bu kez olacak

Ndiaye bu kez olacakOsmanlıspor’un skor da üretebilen yıldızı Ndiaye’in transferi devre arasında düşünülüyordu ama olmadı. Tarafların sezon başı için büyük ölçüde el sıkıştığı biliniyor. 2 sezondur Başkent ekibinde müthiş bir performans ortaya koyan Ndiaye, hem forvet arkasında hem de 8 numara gibi oynayabiliyor. Süper Lig’i yakından tanıması ve istikrarlı görüntüsü, hem yönetimi hem de teknik direktör Ersun Yanal’ı cezbeden noktalar.

Kanatlara Zoran tosic

Trabzonspor’da eksik görülen bölgelerden bir diğeri de kanatlar. Her ne kadar Ersun Yanal en kötü zamanlarında bile Castillo’yu oynatsa da, ne ondan ne de Yusuf Erdoğan’dan çok memnun değil. Bordo-Mavililer, rekabeti artırmak ve kaliteyi yükseltmek için çalışıyor. Zoran Tosic geçtiğimiz günlerdeki Moskova derbisinde çıplak gözle izlendi, beğenildi ama tek maçla yetinilmeyecek. Bu konuda listede hem yerli hem de yabancı çok aday var.

Haberin Devamı

En büyük para forvete

Trabzonspor’da Rodallega son haftalarda açıldı. Ersun Hoca, N’Doye’dan da ne kadar memnun olduğunu her fırsatta anlatıyor. Zaten deneyimli forvetin 1 yıl daha sözleşmesi var. Burak Yılmaz, forvete düşünülen ilk oyuncuydu. Bordo- Mavililer, yıllık ücretinin yarıdan fazlasını karşılamayı kabul etse de Çin tarafı göndermeye sıcak bakmıyor. O nedenle yeni seçeneklere bakılacak. Başkan Muharrem Usta en büyük parayı golcüye harcayacak.

(Fanatik)