Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Tertemiz Alanya!

Tertemiz Alanya!

Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında Trabzonspor, Alanyaspor'a 3-0 mağlup olarak üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

Tertemiz Alanya!

Kasımpaşa’yı yendikten sonra belini doğrultamayan bordo-mavililer karşısında Alanya 2. yarıda coştu. 49’da Emre’nin füzesi perdeyi açtı, 63’te Guerrier 2 yaptı, son sözü Trabzon’dan gelen Sefa 90’da söyledi.

SÜPER Lig’de son 2 haftayı puansız kapatan, tek parolası galibiyet olan Trabzonspor, ligin yeni ekibi Alanya’ya konuk oldu... Osmanlı maçındaki 3-5-2 deneyinden vazgeçen Ersun Yanal, klasik 4-2-3-1 dizilimiyle sahaya sürdü takımını. Geçen haftaki kadrodan Ibanez-Güray, Aytaç-Okay ve Yusuf-Bero değişiklikleriyle takımını sahaya süren Ersun hoca, bu kadro ve taktikle önde pres yapıp oyuna hakim olmayı amaçladı...

İLK pozisyonunu 4. dakikada buldu bordo-mavililer. Mehmet-Onazi paslaşması sonrası Suk kaleyi yokladı, ancak Haydar geçit vermedi. 15’te Mehmet Ekici’nin nefis pasını Suk zayıf bir vuruşla harcadı.

DAKİKALAR 23’ü gösterirken su molası verildiğinde 2/5 şut isabeti bulan Trabzonspor karşısında henüz hiç şut çekemeyen bir Alanya vardı, ne olduysa bu dakikadan sonra oldu...

UYUM SORUNU FIRTINA’YI YAKTI

Haberin Devamı

YENİ transferleriyle bir türlü uyum yakalayamayan Fırtına, aradığı golü bulamadıkça bocaladı. 28’de ev sahibinin ilk atağı Ba’nın altı pas içindeki şutuyla geldi, aut. 44’te maç boyunca kaybolan Bero çıktı sahneye, dar açıdan denedi ancak o da Haydar’ı geçemedi...

İKİNCİ yarıya hızlı başlayan ekip Alanya oldu ve 48’de Emre’nin ceza sahası dışından yaptığı müthiş vuruşla 1-0 öne geçti.

63. dakikada Guerrier, ilk golün sahibi Emre Akbaba’nın pasında dağınık defansın arkasına sarktı, topu düzeltti, vurdu: 2-0.

TRABZON 2. yarıdaki ilk pozisyonunu 78’de N’Doye’yle buldu, Haydar topu kornere çeldi.

91’DE ise Fırtına’dan Alanya’ya kiralık giden Sefa ceza sahası dışından müthiş bir frikikle skoru belirleyen golü attı: 3-0.