Gazete Vatan Logo
TBL Trabzonspor'da kriz! Maça çıkmama kararı aldılar...

Trabzonspor'da kriz! Maça çıkmama kararı aldılar...

Geçtiğimiz aylarda ekonomik sıkıntı yaşayan Trabzonspor Erkek Basketbol Takımı'nda maddi kriz tekrardan baş gösterdi. Takımın yabancı oyuncuları yarın oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçına çıkmama kararı aldı. Bordo-Mavili yönetim oyuncuların ücretlerini ödedi. Böylece Trabzonspor Basketbol Takımı'nın İstanbul'a tam kadro gitmesi kesinleşti.

Trabzonspor'da kriz! Maça çıkmama kararı aldılar...

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde boy gösteren Trabzonspor Basketbol Takımı'nda yarın oynanacak İstanbul BBSK öncesi maddi kriz patlak verdi.

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Trabzonspor'un yabancı oyuncuları maaşlarının ödenmediğini gerekçe göstererek maça çıkmama kararı aldı.

Bu gelişmenin üzerine Bordo-Mavili yönetim devreye girdi ve oyuncuların ücretlerini hesaplarına yatırdı. Resmi siteden de bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü, "Her kulüpte yaşanan ve yaşanabilecek maddi sorunların, kulübümüzde de yaşanması kadar doğal bir şey yoktur." ifadelerini kullandı

Uçak akşama alınmıştı...

Takımın sabah saatlerinde İstanbul'a hareket edeceği uçak yabancı isimlerin, İstanbul deplasmanına gitmeme kararı alması nedeniyle iptal edilmişti. Bu karar sonrası oyuncularla görüşme yapan Trabzonspor yönetimi sabah iptal ettikleri seyahati akşam saatlerine erteledi.

Karşıyaka maçına da yansımıştı

Daha önce de maddi kriz yaşayan Trabzonspor Erkek Basketbol takımı Pınar Karşıyaka deplasmanına gitmeme kararı almış; krize el atan yönetim, maddi krizi çözerek oyuncuları Karşıyaka maçına çıkarmışlardı...

Haberin Devamı