Gazete Vatan Logo
Galatasaray Trabzonspor'da N'Doye da sakatlandı!

Trabzonspor'da N'Doye da sakatlandı!

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. haftasında 29 Ekim Pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına devam etti. Sakat Burak Yılmaz, cezalı Rodallega'nın ardından, takımdaki tek forvet Dame N'Doye da, sakatlığı sebebiyle bugünkü antrenmanda yer almadı.

Trabzonspor'da N'Doye da sakatlandı!

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı öncesi forvetlerin durumu can sıkıyor.

Burak Yılmaz'ın sakatlığı sebebiyle 2-3 hafta formasından uzak kalması, takımın 2. forveti Hugo Rodallega'nın kupa maçında gördüğü direkt kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşmesi sonucu, Rıza Çalımbay'ın elinde tek alternatif olarak Dame N'Doye'u bıraktı.

Kupa maçında Rodallega'nın atılmasının ardından oyuna giren ve haftalar sonra forma şansı bulan N'Doye, takımın bugün gerçekleştirdiği antrenmanda sakatlığı olduğu gerekçesiyle yer almadı.

Fizyoterapist eşliğinde salonda çalışan N'Doye'un, Galatasaray derbisinde ise oynaması bekleniyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana N'Doye'un yanı sıra, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Kucka da katılmadı.

Trabzonspor'un antrenmanından notlar şu şekilde:

Koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular dar alanda baskıya dayalı çalışma yaptı. Antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Çalımbay, stoperde Jan Durica ve Uğur Demirok ikilisini, sarı kart cezalısı sol bek Emmanuel Mas’ın yerinde ise Mustafa Akbaş’ı denedi.

Öte yandan, bordo-mavili takımın taraftar gruplarının başkanları, antrenman öncesi futbolculara ve teknik heyete tatlı ikram ederek Galatasaray maçında başarı diledi.

Özel bir okulun öğrencileri de futbolculara çiçek hediye etti.