Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'dan basın toplantısı

Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'dan basın toplantısı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'dan basın toplantısı

Trabzonspor'un Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturttuğu Rıza Çalımbay, bordo mavili takım ile resmi sözleşme imzaladı. Basın önüne çıkan Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, önemli açıklamalarda bulundu.

Çalımbay'dan ilk açıklamalar

Trabzonspor gibi bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Çalımbay, "Köklü bir camia. Futbolculara güveniyorum. Bizim için şu an tek sıkıntı zaman. Taraftarlar son zamanlarda ne kadar üzülse de bize destek vermeleri gerekiyor. Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Futbolcuların geçmişi unutup oynayacağımız maçlara bakması gerekiyor. Trabzonspor çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Tek şanssızlığımız takıma sonradan gelmek. Önümüzdeki maçlara hazırlanmamız gerekiyor. İşimize çok iyi şekilde başlayacağız. Yönetimle konuşacağız" dedi.

"Trabzon'dan bir arkadaşımızı almayı düşünüyoruz teknik ekibimize" diyen Çalımbay, "Bireysel olarak baktığımızda iyi bir kadro var. Kim formda ise kim daha iyiyse o arkadaşlarımızı oynatmaya çalışacağız. Takımı düşünen, takım için her şeyini veren arkadaşlarımızı oynatacağız. Hırslı ve arzulu olmalarını herkesten isteyeceğiz. Kendi sahamızda daha hırslı, daha çok mücadele eden bir takım olacağız. Teknik adam değişikliği her zaman oluyor. Ben de Antalya'daydım. Önemli olan gittiğiniz takımı daha iyi yerlere getirmek" dedi.

Haberin Devamı