Gazete Vatan Logo
Süper Lig Trabzonspor'da Rodallega krizi! Yanal yumruk salladı...

Trabzonspor'da Rodallega krizi! Yanal yumruk salladı...

Trabzonspor'un Başakşehir ile karşı karşıya geldiği maçta teknik heyet içerisinde kriz çıktı. Ersun Yanal ile yardımcısı Volkan Kazak arasında Rodallega gerginliği yaşandı...

Trabzonspor'da Rodallega krizi! Yanal yumruk salladı...

Başakşehir'in ikinci yarıda sergilediği baskılı oyun sonrası teknik direktör Ersun Yanal karşılaşmanın 70.dakikasinda takimi defansif oyun anlayışına döndürmek istedi. Kenarda ısınan Zeki Yavru'yu çağıran Ersun Yanal'a teknik direktör yardımcısı Volkan Kazak engel oldu.

Kazak, Ersun Yanal'a savunma değil hücum oyununa devam edilmesi gerektiğini anlattı. Bu sırada ikili arasında gözle görülür tartışma çıktı. Yanal'in kararını uygulamayan Kazak kenarda ısınan Hugo Rodallega'yı yanına çağırdı. Tam bu sırada statta taraftarlar Hugo,Hugo,Hugo tezahüratında bulundu. Kazak'in bu kararı Ersun Yanal'ı çileden çıkarırken tecrübeli teknik adam sinirini havaya yumruk sallayarak aldı.

Bu tepki sonrası Yanal yedek kulübesine otururken karşılamayı teknik direktör yardımcısı Volkan Kazak yönetti. İkili arasında çıkan tartışma sonrası bordo mavili ekipten açıklama yapılması bekleniyor.

61saat