Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da Rodallega zamanı

Trabzonspor'da Rodallega zamanı

N’Doye, Beşiktaş maçında cezalı durumda... Bordo- Mavililer’de gözler şimdiden Rodallega’ya çevrildi. Ara transferde alınan, ancak şu ana kadar beklentileri tam olarak karşılayamayan Kolombiyalı, lidere karşı o patlamayı yapmakta kararlı.

Trabzonspor'da Rodallega zamanı

Trabzonspor’un son dönemlerdeki en formda oyuncularından biri olan N’Doye, sınırda çıktığı Çaykur Rizespor mücadelesinde sarı kart görmüş ve cezalı duruma düşmüştü. Bu nedenle oyuna genelde sonradan giren Rodallega’nın bu kez ilk 11’de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gol sözü verdi

Karadeniz ekibine devre arasında gelen, fakat beklentinin uzağında kalan Kolombiyalı, lidere patlamakta kararlı. Antrenmanlardaki performansıyla büyük beğeni toplayan ve Ersun Yanal’ın özel olarak ilgilendiği deneyimli golcü, taraftara da gol sözü veriyor. Yeni stattaki atmosfere hayran olduğunu ve bu tabloyu taçlandırmak istediklerini söyleyen Bordo-Mavililer’in yıldızı, “Taraftarımız, takımımız benden gol bekliyor. Şu ana kadar tam olarak istediklerimi yapamadım ama Beşiktaş maçının da büyük bir fırsat olduğunu biliyorum. Sahaya çıkmak ve o beklentileri karşılamak için sabırsızım” dedi.

(Fanatik)