Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'da yıldızlar için kritik hafta!

Trabzonspor'da yıldızlar için kritik hafta!

Trabzonspor’da en kritik hafta başladı...

Trabzonspor'da yıldızlar için kritik hafta!

Trabzonspor’da en kritik hafta başladı... Takım ilk kamp dönemi için Macaristan’a giderken, Başkan Muharrem Usta da transfer için bir kez daha yurt dışına açıldı.

Junuzovic bitti

Soluğu Almanya’da alan Bordo-Mavililer’in patronu, doğruca Bremen’e gitti. Werder Bremen’in kaptanı Junuzovic’i renklerine bağlamakta çok kararlı olan Karadeniz temsilcisinin başkanının, Almanlar’a 3 milyon Euro (12 milyon TL) teklif ettiği ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Yıllık 10 milyon TL Çin’den teklifler almasına rağmen böyle bir macerayı şimdilik düşünmeyen Avusturyalı 10 numaranın ise Trabzonspor’a prensipte ‘evet’ dediği, ancak kulüplerin anlaşmasını beklediği dile getirildi. Ersun Yanal’ın kadrosunda görmeyi çok istediği deneyimli futbolcu için Usta’nın tüm imkanlarını seferber ettiği ve oyuncuya da yıllık 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) garanti ücret verileceği kaydedildi. Görüşmelerin cuma gününe kadar sona ermesi bekleniyor.

Yıllık 10 milyon TL

Çin’den teklifler almasına rağmen böyle bir macerayı şimdilik düşünmeyen Avusturyalı 10 numaranın ise Trabzonspor’a prensipte ‘evet’ dediği, ancak kulüplerin anlaşmasını beklediği dile getirildi. Ersun Yanal’ın kadrosunda görmeyi çok istediği deneyimli futbolcu için Usta’nın tüm imkanlarını seferber ettiği ve oyuncuya da yıllık 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) garanti ücret verileceği kaydedildi. Görüşmelerin cuma gününe kadar sona ermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Kucka geliyor

Bordo-Mavililer’in, uzun süredir çalıştığı Kucka transferinde artık son adımlara geldiği belirtildi. Milan’ın, Trabzonspor’un sunduğu 4 milyon Euro (16 milyon TL) bonservis teklifine olumlu yaklaştığı, taksitli ödeme planına da okey verdiği vurgulandı. Bu son dakika gelişmesi, Kucka’da Fırtına’ya tüm kapıları açtı. Başkan Muharrem Usta ile ülkesi Slovakya’da görüşen ve ‘tamam’ diyen deneyimli orta sahanın Milan-Trabzonspor anlaşmasının sözleşmeye dökülmesinden hemen sonra soluğu Macaristan kampında alacağı da gelen haberler arasında.

Taraftarın gözü yollarda

Uzun zamandır müjdeli haberi bekleyen Kucka’nın en geç hafta sonunda Bordo-Mavililer’in çalışmalarına katılacağı bildirildi. Tatilin ardınan uzun süredir bireysel antrenmanlar yapan Kucka ile Başkan Muharrem Usta’nın da sık sık görüştüğü ve gelişmelerle ilgili bilgiler verdiği aktarıldı. Taraftarlar yolunu gözlediği Kucka’nın formalarının satışa çıkmasını iple çekiyor.

Haberin Devamı

Medel bitiyor

Karadeniz temsilcisinin gündemindeki bir başka yıldız Medel cephesinde de hareketlilik var. Trabzonspor, daha önce oyuncunun kulübü İnter’i ikna etmiş, futbolcuyla da menaceri aracılığıyla temas kurmuştu. Transfere nokta konulması için Medel’in ülkesi Şili ile katıldığı Konfederasyon Kupası’nın bitmesi bekleniyordu. Şili, önceki gece Medel’in de forma giydiği karşılaşmada Almanya önünde müthiş bir performans ortaya koydu ama sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılıp turnuvanın 2.’si oldu.

Yine Usta görüşecek

Medel bu karşılaşmadan sonra diğer arkadaşları gibi tatile çıktı. Menacerinden ve İnter’in yetkililerinden gelişmelerle ilgili bilgi alacak olan deneyimli futbolcuyla Trabzonspor Başkanı Usta’nın en kısa zamanda yüz yüze görüşeceği de gelen bilgiler arasında. Ligin hemen sonrasında Konfederasyon Kupası’na katıldığı için Medel’in anlaşma sağlansa bile ikinci etap kampına, yani Slovakya’ya yetişmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)