Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor dağıldı! 7 gol, 2 kırmızı...

Trabzonspor dağıldı! 7 gol, 2 kırmızı...

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor evinde Kasımpaşa'ya 5-2 mağlup oldu.

Trabzonspor dağıldı! 7 gol, 2 kırmızı...

Trabzon'da nefesleri kesen gol yağmurunda kazanan Kasımpaşa oldu. Lacivert Beyazlılar'da Trezeguet 2 gol 3 asistle yıldızlaşırken Diagne 2 gol, Mensah ise 1 gol kaydetti. Trabzonspor'un golleri ise Novak'tan geldi.

Fırtına'da Okay Yokuşlu 77. dakikada Hubocan 87'de hakem Ümit Öztürk tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kasımpaşa bu galibiyetle puanını 43'e çıkarırken Trabzonspor ise 49 puanda kaldı.

Bordo-Mavililer gelecek hafta Bursaspor'a konuk olurken Kasımpaşa ise Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, kadroyu bozmadı.

Deneyimli teknik adam, Kasımpaşa karşısında ligde geçen hafta deplasmanda 2-1 galip geldikleri Antalyaspor maçının 11'inde değişiklik yapmadı.

Kazanan 11'i değiştirmeyen Çalımbay, sakatlıkları nedeniyle Antalyaspor maçı kadrosunda yer almayan Abdülkadir Ömür ile Hugo Rodallega'yı da Kasımpaşa maçının 21 kişilik kadrosuna dahil etti.

Taraftarlar maça ilgi göstermedi

Haberin Devamı

Trabzonsporlu taraftarlar Kasımpaşa karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. Tribünlerin önemli bölümünün boş olduğu görülürken, maça gelen bordo-mavili taraftarlar ise karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları alkışlayarak moral verdi. Konuk ekibin taraftarları için ayrılan bölümün ise boş olduğu görüldü.

"Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfa'dan gelen 200 öğrenci de Medical Park Stadı tribünlerinde yer alarak karşılaşmayı izledi.

Kulübe ziyaretler

Bu arada Kasımpaşa maçı öncesinde bordo-mavili yönetim kurulu ziyaretleri kabul etti.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri, 1970-76 yılları arasında Trabzon'da basketbol oynayan ve her yıl geleneksel olarak bir araya gelen eski sporcular, kulüp eski başkan yardımcısı ve Bahadır Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bahadır, eski yönetici Ömer Kemerkaya, Bahadır Medya Grup Başkanı Hasan Bahadır ve beraberindekiler, İdmanocağı Kulübü Başkanı Mehmet Öz, yönetim kurulu üyeleri ve eski yönetici Abdullah Beşir, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret edip Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşüp yeni görevlerinde başarıları dilediler.

Haberin Devamı