Gazete Vatan Logo
Futbol Trabzonspor'dan anlamlı ziyaret

Trabzonspor'dan anlamlı ziyaret

Trabzonsporlu futbolcular huzurevini ziyaret etti.

Trabzonspor'dan anlamlı ziyaret

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile futbolcular, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak bordo-mavililer, Teknik Direktör Tolunay Kafkas idaresindeki antrenmanın ardından takım otobüsüyle huzurevine gitti.

Huzurevi sakinleri tarafından bahçede karşılanan futbolcular ve teknik heyet, bir s üre sohbet etti. Futbolcular daha sonra yaşlılara TS Club’a ait çeşitli hediyeler verdi.

Teknik Direktör Kafkas, benzer ziyaretleri bundan sonra sak sık yapacaklarını belirterek, ”Bugün burada bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Bizler takım olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Bundan sonra da bu gibi ziyaretlerle sürekli bir arada olacağız” diye konuştu.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk ise ziyaretten dolayı herkesin mutlu olduğunu ifade ederek, kendilerini kırmayarak gelen futbolcu ve teknik heyete teşekkür etti.

Bu arada, gösterilerini sunmak üzere alana çıkan horon ekibinin birlikte oynama davetini geri çeviren Teknik Direktör Kafkas, ”İnşallah şampiyon olunca birlikte oynayacağız” dedi.

Huzurevi sakinleri ve çalışanlarıyla fotoğraf çektiren futbolcular, daha sonra takım otobüsüyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne hareket etti.

Haberin Devamı