Gazete Vatan Logo
Trabzonspor THY Trabzonspor'a da sponsor oldu

THY Trabzonspor'a da sponsor oldu

Türk Hava Yolları (THY), Trabzonspor Kulübü'ne forma sponsoru oldu.

THY Trabzonspor'a da sponsor oldu

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, havacılık sektörü araştırma kurumu Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre 4 yıldır "Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi" seçilen THY'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden bordo-mavili takıma forma sponsoru olduğu belirtildi.

THY'nin, Galatasaray ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasının aynı modelini kulüplerine de uygulayacağı aktarılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Trabzonspor, Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda bir yıl boyunca sahaya 'Turkish Airlines' logolu formayla çıkacak. THY, en önemli pazarı olan Avrupa'da 100'den fazla noktaya uçuyor. Firma bu işbirliğiyle başta Avrupa olmak üzere futbolun takip edildiği birçok bölgede marka bilinirlik ve algısını daha da güçlendirmeyi, sponsorluk yatırımları içerisinde hedef pazarına uygun ve anlamlı bir işbirliği modeli oluşturmayı planlıyor."

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada da,"Şirketimiz ile Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı arasında, sponsorluk konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Haberin Devamı