Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor formasında Bedirhan bebek ve annesinin fotoğrafı yer alacak

Trabzonspor formasında Bedirhan bebek ve annesinin fotoğrafı yer alacak

Trabzonspor bu akşam oynanacak Cagliari maçına PKK terör örgütünün hain saldırısında şehit olan Bedirhan bebek ve annesine ait fotoğrafların yer aldığı siyah formayla sahaya çıkacak.

Trabzonspor formasında Bedirhan bebek ve annesinin fotoğrafı yer alacak

Trabzonspor yönetimi, Cagliari maçı öncesi flaş bir karara imza attı. Bordo-mavili kulüp İtalyan ekibiyle oynanacak hazırlık karşılaşmasına PKK terör örgütünün hain saldırısında şehit olan Bedirhan bebek ve annesine ait fotoğrafların yer aldığı siyah formayla sahaya çıkacak.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Şerefle, Gururla, Onurla; Göğsümüzde Taşıyacağız!

Takımımız Cagliari ile oynayacağı hazırlık maçında sahaya, Yüksekova’da PKK terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Bedirhan bebek ve annesine ait fotoğrafların yer aldığı siyah formamızla çıkacaktır.

Ölümün daha ne olduğunu bilmeden hayattan koparılan bir evlat... Yavrusunun kokusuna doyamadan kahpece şehit düşürülen bir anne... Onların acısı yüreğimizdedir! Şu bilinsin ki; bizler var olduğumuz sürece vatan uğrunda şehit düşenler asla ve asla unutulmayacaktır! Gururla, şerefle ve onurla... Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun..."