Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ı Fırtına vurdu

Aslan'ı Fırtına vurdu

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Aslan'ı Fırtına vurdu

Bordo-mavililer 20’de Özer’le öne geçti. 42’de Emre ve Burak’la üst üste 2 kez direğe takılan sarı-kırmızılılar, 67’de Emre’yle skoru eşitledi. Fakat ilk yarıdaki derbide 2 gol atan Medjani 85’te sahneye çıkıp Cimbom’u bir kez daha üzdü
LİGDE haftalar geri sayıma geçmişken artık her takım için kalan maçlar final anlamı taşıyor. Dün gece de Trabzon harika bir mücadele vardı. İki takım da ortaya her şeyini koydu, son düdüğe kadar savaştı.. Maç bir Trabzon cephesine gitti bir G.Saray’a, ancak kazanan son dakikalarda ev sahibi oldu: 2-1
MAÇA hızlı başlayan, oyuna hakim olan taraftı bordo-mavililer. Özellikle Mehmet Ekici tam bir maestro gibiydi. Ersun Yanal iyi analiz etmişti G.Saray’ı. İleride yaptırdığı presle Selçuk ve Sneijder’in topla buluşma sayısını minimumda tutmayı başardı ilk yarıda.
G.SARAY cephesinde ise Burak ve Sneijder sakatlıktan yeni çıkıp sahaya inmişlerdi, Melo ve Semih ise maç eksikleri yüzünden kulübedeydiler. İlk dakikadan itibaren atak olan Trabzon aradığı golü 20’de buldu. Orta sahada kaptığı topla atağa çıkan Özer, Cardozo’yu topla buluşturdu. Cardozo istediği gibi vuramasa da Özer başladığı işi kendi bitirdi ve Muslera’dan dönen topu ağlara yolladı: 1-0.

EMRE SONUNDA BAŞARDI
Golden sonra Erkan Zengin ve Mehmet çok net birer fırsatı değerlendiremedi. Sakatlanan Hamit’in yerine oyuna giren Emre’nin şutu 43’te direkten dönerken maçın kırılma anı olarak hafızalara kazındı.
İKİNCİ yarıya ise G.Saray fırtına gibi başladı. 49’da Selçuk, 56’da Emre gole çok yaklaştı. 67’de Sneijder sol çizgiden içeri yerden çıkardı, Emre Çolak gelişine vurdu top çataldan ağlara gitti: 1-1. Tam artık maç bu skorla bitecek derken 85’te Erkan’ın ortasını iyi takip eden Medjani skoru belli etti: 2-1.





Haberin Devamı