Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor, hem seyirci hem de gelir rekoru kırdı

Trabzonspor, hem seyirci hem de gelir rekoru kırdı

Yeni stadı Medical Park Arena’da Galatasaray maçıyla birlikte 4. maçına çıkan Trabzonspor, bu maçta 22 bin seyirci ortalamasını 2’ye katlayarak rekor kırdı. Trabzonspor ayrıca, Galatasaray karşılaşmasında elde ettiği 2.5 milyon Lira’lık hasılatla en kârlı gecesini yaşadı.

Trabzonspor, hem seyirci hem de gelir rekoru kırdı

Yeni stadı Medical Park Arena’da Galatasaray maçıyla birlikte 4. maçına çıkan Trabzonspor, bu maçta 22 bin seyirci ortalamasını 2’ye katlayarak rekor kırdı. En son 19 Şubat 2015’te Avni Aker’de oynanan Napoli mücadelesinde 23 bin kişiyle şehir rekoru kıran Bordo-Mavililer, Cim Bom’u devirdiği maçla birlikte bir ilk yaşadı.

Trabzonspor ayrıca, Galatasaray karşılaşmasında elde ettiği 2.5 milyon Lira’lık hasılatla en kârlı gecesini yaşadı. Son 3 iç saha maçında yaklaşık 1.5 milyon Lira gelir elde eden Fırtına, bu rakamı 4 maçta 4 milyon Lira’ya taşıyarak hasılat rekoru kırdı.

Yaklaşık 40 bin taraftarının desteğiyle Galatasaray’ı 2-0 devirerek Avrupa yolunda önemli bir adım atan Trabzonspor’un bu başarısı şehirde deyim yerindeyse bayram havası estirdi. Stattaki coşku, elde edilen zaferle Trabzon sokaklarına taşarken, Meydan Parkı’nda toplanan binlerce Bordo-Mavili taraftar, saatlerce horon ve kolbastı oynadı.

Tezahüratlar eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunan Bordo-Mavili taraftarlar, yaşadıkları sevinci cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medya üzerinde anı paylaştılar.

Haberin Devamı

(Fanatik)