Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor Jose Sosa'dan cevap bekliyor!

Trabzonspor Jose Sosa'dan cevap bekliyor!

Jose Sosa’nın kiralanması için Milan ile anlaşan Trabzonspor, Arjantinli oyuncuya da teklifini bildirdi ve beklemeye geçti. Bordo-Mavililer, tecrübeli futbolcudan iki gün içinde cevap bekliyor.

Trabzonspor Jose Sosa'dan cevap bekliyor!

8 Eylül’de bitecek transfer sezonunun sonuna yaklaşılırken, Trabzonspor’da 10 numara belirsizliği sürüyor. Beşiktaş’ın eski futbolcusu Jose Sosa’nın kiralanması için oyuncunun kulübü Milan ile anlaşan Bordo- Mavililer, artık Arjantinli futbolcudan gelecek cevabı beklemeye başladı. Sosa’ya verilen sürede son iki güne girilirken, yönetimin oyuncudan olumsuz yanıt alınması halinde listedeki alternatif isimlerle hızlıca temasa geçeceği kaydedildi. Karadeniz ekibi, son olarak 32 yaşindaki oyuncuya yıllık 3 milyon Euro (12 milyon TL) teklif etmişti.

Taraftara çağrı

Bunun yanı sıra Trabzonspor yönetiminden transfer açıklaması geldi. Resmi siteden taraftarına seslenen Bordo-Mavililer, “Kulübümüzün geleceğini doğru planlayarak optimum şartlarda anlaşmalar yapabilmek amacıyla yoğun gayret sarfetmekteyiz. İstenilen rakamları ödemek kaydıyla her oyuncunun alınabileceği herkesin malumudur. Ancak yanlış transferlerden kurtulmanın bedelinin çok daha ağır sorunlar olarak karşımıza çıktığını da yaşadığımız acı tecrübelerle herkesin bilmesini isteriz. Yönetim olarak takımımızın ihtiyaçlarına göre en iyisini yapma adına gayret gösteriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

(Fanatik)