Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor Kayseri'de bir ilk peşinde!

Trabzonspor Kayseri'de bir ilk peşinde!

Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini almanın mücadelesini verecek.

Trabzonspor Kayseri'de bir ilk peşinde!

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek 5 hafta sonra kazanan Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda yenerek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almanın mücadelesini verecek.

Ligin ilk 10 haftasında deplasmanda 5 karşılaşmaya çıkan bordo-mavililer, bu maçlarda 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle galibiyet sevinci yaşayamadı.

Kayserispor ile Trabzonspor arasındaki zorlu mücadele saat 14.00'de başlayacak.

Karadeniz ekibi, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş deplasmanlarından 2-2'lik beraberliklerle dönerken Göztepe'ye 3-2, Evkur Yeni Malatyaspor'a da 1-0 mağlup oldu.

Dış sahada 5 maçta 12 puan kaybeden Karadeniz ekibi, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki bu sezon deplasmandaki ilk 3 puanı almaya çalışacak.

Zorlu maç öncesi bordo-mavili takımda Burak Yılmaz ve Juraj Kucka'nın sakatlıkları sürüyor. Hugo Rodallega ile Olcay Şahan da kart cezaları nedeniyle kadroda yer alamayacak.