Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına koptu geliyor

Fırtına koptu geliyor

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor'u konuk etti.

Fırtına koptu geliyor

İLK dakikalarda iki takım da birbirini kontrollü ataklarla test etti. 19. dakikada ceza alanı üzerinden Mehmet Ekici’nin sert şutunu kaleci Gökhan topu iki hamlede kontrol etti. Trabzon’un golü 22’de geldi. Kazanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici, kaleci Gökhan’ı harika bir vuruşla avladı: 1-0.
K.ERCİYES 30’da Edinho ile gole çok yaklaştı. Drenthe’nin pası ile Edinho kaleci Hakan’la karşı karşıya kaldı. Vuruşu direğin dibinden auta gitti. Trabzon’un 2. golü Cardozo’dan geldi. 45’te Bosingwa sağdan ortaladı Cardozo altı pas boş pozisyonda, yükseldi kafayı vurdu: 2-0.
KONUK takım ikinici yarıya hızlı başladı. 56’da Barış ortaladı, Anıl yükseldi ve Trabzon ağlarını buldu: 2-1. 66’da Bosingwa sağdan ortaladı. Cardozo yükseldi kafayı vurdu, top kaleci Gökhan’ın kucağında kaldı.
EDINHO KIRMIZI GÖRDÜ
BORDO-mavililer farkı açmak için rakip kalede gol arayışlarını artırdı. 85. dakikada Özer Hurmacı’nın sert şutunu kaleci Gökhan güçlükle çeldi. Konuk takım maçın sonlarında beraberlik golüne çok yaklaştı. 90+2’de Murat Yıldırım’ın şutu önce direğe sonra da kaleci Hakan’a çarpıp kornere çıktı. 90+3’te Edinho kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Karşılaşma bordo-mavili takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı