Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor, komşusuna patladı!

Trabzonspor, komşusuna patladı!

4 haftadır kazanamayan Trabzonspor komşusu, Çaykur Rize'ye patladı.

Trabzonspor, komşusuna patladı!

HAFTALARDIR seyirci, yönetim baskısı dahil stressiz gün yaşamayan bordo-mavili ekip dün seyircisiz adeta ‘oh’ diyerek, sadece futbol düşündü, sadece işini yapmak istedi, ortaya yarım düzinelik çok güzel bir hikaye çıktı.

BU da yetmedi; önce Savaş, Semih ve Yusuf Yazıcı’yı sahaya süren teknik direktör Mandıralı, daha sonra Melih ve Muhammet Beşir’e de şans vere-rek bu gençlerle takıma ‘gelecek’ morali aşıladı.

VE Yusuf Yazıcı isimli genç 6 golün 5’ine (2’sini kendisi atmak üzere) imzasını koyarak dünkü zaferin en önemli figürü olmayı başardı. M.Ekici, M.Demir ve Okay da dünkü başarının diğer önemli oyuncuları olmayı başardılar.

HER iki kanadı da çok rahat kullanan Trabzonspor ilk dakikalarda daha çok soldan bindirdi. 10’da Y.Erdoğan’ın pasına sol çarprazdan iyi vuran Y.Yazıcı ilk golü tabelaya işledi: 1-0.

İLK YARIDA 4 OLDU!

15’TE Y.Yazıcı’dan gelen pasa M.Ekici çok uzaktan şahane vurdu: 2-0. 37’DE Savaş’ın yerdeyken gönderdiği topu alan Y.Yazıcı ortaladı, M.Demir de kafayla kendisinin ilk, takımın 3. golünü atmayı başardı: 3-0.
40’TA Y.Yazıcı ve Savaş’ın birlikte ortaya çıkardığı tehlikeli pozisyonda direkten dönen topu M.Demir tamamladı: 4-0.
TRABZON soyunma odasına bu sezon ilk yarıda 4 gol atan ilk takım unvanıyla girdi. 57’de Rize çıkarken M.Ekici topu kaptı, M.Demir’e verdi, o da Y.Yazıcı’ya... Genç oyuncunun şutu Trabzon’un 5. golü oldu: 5-0.
69’DA M.Demir’den pası alan Y.Erdoğan güzel bir vuruşla skoru belirledi: 6-0.

Haberin Devamı