Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor Makedonya yolcusu

Trabzonspor Makedonya yolcusu

Trabzonspor, Rabotnicki maçı için yarın Makendoya'ya geçecek.

Trabzonspor Makedonya yolcusu

Hollanda'da 3-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği ilk dönem kampının ardından Trabzon'a dönen, 16 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turunda Lüksemburg temsilcisi Differdange 03 ile karşılaşan ve rakibini 1-0 mağlup eden Trabzonspor, 18 Temmuz'da ikinci dönem kamp çalışmaları için Almanya'nın Trier kentine gitti.

23 Temmuz'da Trier'e 40 kilometre uzaklıktaki Lüksemburg'a geçerek Differdange 03 ile rövanş maçını oynayan ve sahadan 2-1 galip ayrılan bordo mavililer, maçtan sonra yeniden kamp merkezine döndü. Pazar günü oynanan hazırlık maçının ardından kamp çalışmaları tamamlandı.

Futbolculara bir günlük izin verilirken, Trabzonspor yarın (Salı) saat 11.30'da Trier'den karayoluyla yeniden Lüksemburg'a gidecek ve buradan uçakla Makedonya'nın Üsküp kentine geçecek.

ŞOTA ÇARŞAMBA GÜNÜ BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, Rabotnicki maçı öncesinde Çarşamba günü basın mensuplarının karşısına çıkacak. Üsküp'te karşılaşmanın oynanacağı Nacionalna Arena Filip II Stadyumu'nda yerel saatle saat 19.30'da basın toplantısı düzenleyecek olan Şota'nın ardından saat 20.00'de de Trabzonspor aynı stadyumda son çalışmasını yapacak. Bordo mavili takımın antrenmanının ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

MİLOSEVSKİ'NİN MEZARI VE KÖY ZİYARETİ PLANLANIYOR

Trabzonspor, Makedonya ziyareti sırasında aradaki dostluk bağlarını güçlendirecek ziyaretlere de imza atmayı planlıyor. Bu kapsamda, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerin, bir dönem Trabzonspor forması da giyen ve geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden kaleci Peter Milosevski'nin Üsküp'teki mezarını ziyaret edeceği öğrenildi. Ayrıca Trabzonsporlu olmalarıyla tanınan, Üsküp'e 90 kilometre mesafedeki Gostivari kentine bağlı Banisa ve Aşe köylerine de ziyaret gerçekleştirilebileceği vurgulandı. Trabzonspor, bu köylere kulübün lisanslı ürünlerini göndererek jest yapmıştı.