Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor rekor kırdı!

Trabzonspor rekor kırdı!

Beşiktaş derbisini izleyen 35 bin 513 Trabzonsporlu taraftar, Galatasaray maçındaki 33 bin kişilik rekoru kırdı Koreografiler de tribünlere renk kattı!

Trabzonspor rekor kırdı!

Trabzonsporlu taraftarlar yeni statlarına çok çabuk alıştı. Açıldığı günden bu yana tribünleri dolduran bordo-mavililer, lider Beşiktaş ile oynanan dünkü maçta seyirci rekoru kırdı. Galatasaray karşılaşmasında 33 bin 809 kişi ile kırılan seyirci rekoru, Beşiktaş karşısında 35 bin 513 ile geliştirildi. İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararın ardından Beşiktaş taraftarları da tribünde yer aldı. 2 bin siyah-beyazlı taraftar, Medical Park Arena'da takımlarını yalnız bırakmadı. Maç öncesi kolbastı ekibi, oyunlarıyla taraftarları coşturdu. Karşılaşmayı dev bir basın ordusu da takip etti. 307 basın mensubu, bağlı bulundukları medya kuruluşları adına zorlu karşılaşmaya akreditasyon yaptırdı.

TARAFTARDAN MUHTEŞEM KOREOGRAFİ

Galatasaray maçında açılan "Dik oyna" koreografisinden sonra Beşiktaş maçında da dev bir koreografi yapıldı. Trabzonspor'un mevcut takımının sevinç anının baskısı ile Dozer Cemil ve Kazım Koyuncu'nun baskılarının yer aldığı balık ağlarının kullanıldığı koreografiye, "Dozer gibi oyna, Kazım gibi sev" yazıldı.

Haberin Devamı

(Sabah)