Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor resmen açıkladı

Trabzonspor resmen açıkladı

Trabzonspor Kulübü, Rusya Ligi ekibi Spartak Moskova'dan kadrosuna kattığı Ganalı forvet oyuncusu Waris Majeed ile Olympiakos'tan da Avraam Papadopoulos'u resmen KAP'a bildirdi.

Trabzonspor resmen açıkladı

Trabzonspor Kulübü, Rusya Ligi ekibi Spartak Moskova'dan kadrosuna kattığı Ganalı forvet oyuncusu Waris Majeed ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca Olympiakos'tan da Avraam Papadopoulos'un bedelsiz olarak transfer edildiğini resmen açıkladı.

Waris Majeed, bu transferle birlikte Trabzonspor tarihinin 100. yabancı oyuncusu oldu.

İŞTE AÇIKLAMALAR:

Waris Majeed

Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"FC Spartak Moskow takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre FC Spartak Moskova'ya sözleşme fesih bedeli olarak 6 Milyon Euro ödenecektir. Waris Majeed'e ise, 2014-15 futbol sezonu için 950 bin Euro garanti ücret ve 10 bin Euro maç başı, 2015-16 futbol sezonu için 950 bin Euro garanti ücret ve 10 bin Euro maç başı, 2016-17 futbol sezonu için 950 bin Euro garanti ücret ve 10 bin Euro maç başı, 2017-18 futbol sezonu için 950 bin Euro garanti ücret ve 10 bin Euro maç başı ödenecektir."

Haberin Devamı

Avraam Papadopoulos

"Olympiacos FC'nin profesyonel futbolcusu Avraam Papadopoulos'un, kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Olympiacos FC'den bedelsiz olarak transfer edilen Avraam Papadopoulos ile 1(Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya, 2014-15 futbol sezonu için 1.200.000.-EUR garanti ücret ve 5.000.-EUR maçbaşı ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."