Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor Sivasta çıkış arıyor

Trabzonspor Sivasta çıkış arıyor

Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçını kazanarak kötü gidişe son vermeyi amaçlıyor.

Trabzonspor Sivasta çıkış arıyor

SÜPER Lig’de oynadığı son 4 maçı da kaybeden Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçını kazanarak kötü gidişe son vermeyi amaçlıyor.

3 ÖNEMLİ EKSİK

Sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 14.00’te Anadolujet’e ait özel uçakla Sivas’a hareket etti. Kafilede sakatlıkları süren Constant ve Mehmet Ekici ile sakatlığı geçmesine ve son antrenmanda takımla çalışmasına rağmen morali bozuk olan Onur Kıvrak yer almadı. Şota Arveladze Musa Nizam’ı da Sivas’a götürmedi.

ALPER ULUDAĞ OY KULLANDI

Trabzonsporlu futbolcu Alper Uludağ, Trabzon Dış Hatlar Terminali Geçici Gümrük Kapısı’nda 1 Kasım seçimleri için oy kullandı. Gurbetçi futbolculardan Sefa Yılmaz da havalimanında oy kullanmak istedi ancak ikameti Trabzon’da çıktığı için oy kullanamadı.

SİVASSPOR’LA 21’İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Medicana Sivasspor, yarınki maçla Süper Lig’de 21. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 20 maçta bordo mavililerin 9, Medicana Sivasspor’un 6 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 30 kez rakip fileleri havalandırırken Medicana Sivasspor 23 gol kaydetti. Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda Sivasspor’u Hüseyin Avni Aker’de 6-1 yenerek rekabette en farklı galibiyeti alan taraf oldu.

Haberin Devamı