Gazete Vatan Logo
Galatasaray Trabzonspor tekrar ona döndü!

Trabzonspor tekrar ona döndü!

Sosa yıllık 4 milyon Euro isteyince, Trabzonspor yeniden Sevilla’nın Brezilyalı yıldızı Ganso’ya döndü. İspanyol ekibine yeni bir teklif yapılacak

Trabzonspor tekrar ona döndü!

Trabzonspor 10 numara transferi için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-Mavililer, orta sahaya yıldız bir oyuncu almak için harekete geçmiş ve son olarak Milan'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'ya teklifte bulunmuştu. Trabzonspor, Tangocu yıldızın kulübüyle anlaşmış ancak kendisinin yıllık 4 milyon Euro istemesi üzerine görüşmeleri askıya almıştı. Karadeniz Fırtınası, daha önce de gündeme gelen Sevilla'nın 27 yaşındaki Brezilyalı 10 numarası Ganso için yeni bir teklif hazırlığında. Bordo-Mavililer daha önce de Sambacı'nın transferi için uğraşmış ancak Sevilla'yı ikna edememişti. Karadeniz ekibi bu transfer için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

TRABZONSPOR'DA BURAK BEKLEYİŞİ

Trabzonspor Ganso transferine yoğunlaşırken Burak Yılmaz'dan gelecek cevabı bekliyor. Fırtına, tecrübeli golcüyle anlaştı. Burak Yılmaz'ın kulübü Beijing'i ikna etmesi gerekiyor. Çin kulübünün 4 milyon Euro'luk teklifi kabul edeceği öğrenildi. Trabzonspor'un bu transferde ısrarcı olduğu ve resmi açıklamanın bugün ya da yarın yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

(Takvim)