Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'u reddedip Erzurumspor'la anlaştı

Trabzonspor'u reddedip Erzurumspor'la anlaştı

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi iki genç yıldızı Türk futboluna kazandıran Trabzonspor'da Sefa Akgün şoku yaşanıyor. 18 yaşındaki futbolcu yetiştirme bedeli karşılığında Erzurumspor'a transfer oldu.

Trabzonspor'u reddedip Erzurumspor'la anlaştı

Trabzonspor'da Sefa Akgün şoku yaşanıyor. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi iki önemli genç yıldızı Türk futboluna kazandıran Trabzonspor'da 18 yaşındaki Sefa Akgün flaş bir kararla Erzurumspor'a imza attı.

Genç orta saha oyuncusu yakın zamanda menajeriyle birlikte Trabzonspor Sportif Direktörü Özkan Sümer ile bir araya geldi. Sefa Trabzonspor'da kalmak istiyordu ancak kendisine asgari ücretten sözleşme teklif edildi. Ayrıca 1 sezon 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyecekti. Genç oyuncu bu teklifi kabul etmedi.

Erzurumspor'a gitti

18 yaşındaki yıldız adayı ile bir çok Süper Lig kulübü ilgileniyordu. Erzurumspor elini çabuk tuttu ve 510 bin TL'lik yetiştirme bedelini yatırarak oyuncusu kadrosuna kattı.

5 yıllık sözleşme

Bir miktar imza parası ve aylık 4 bin TL maaş ödenecek Sefa Akgün ile Süper Lig'in yeni ekibi 5 yıllık sözleşme imzaladı.