Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'un Beşiktaş taktiği belli!

Trabzonspor'un Beşiktaş taktiği belli!

Tribünlerde başlayan slogan artık takımın da sistemi oldu. Teknik direktör Ersun Yanal’ın ideal kadroya döneceği, öğrencilerine de, “Taraftarımızın istediği, bizim de karakterimize uygun hücum futbolunu oynayacağız” dediği öğrenildi

Trabzonspor'un Beşiktaş taktiği belli!

Trabzonspor’da Beşiktaş maçının taktiği belli oldu: Dik Oyna! Tribünlerin sloganı olarak başlayan, ardından ikinci yarı ile birlikte takımın da sistemi haline gelen sürekli baskılı, önde oynayan hücum felsefesi, Kara Kartal’a karşı da taviz vermeden uygulanacak. Bu noktada teknik direktör Ersun Yanal’ın da öğrencilerine gerekli telkinleri yaptığı, sakatların iyileşmesi ve cezalıların takıma dönmesiyle beraber ‘ideal’ kadroya kavuşan deneyimli hocanın özgüven aşıladığı belirtildi.

‘Alanya maçı en güzel örnek’

Taraftarın her zaman iyi futbolu ödüllendirdiğini hatırlatan Yanal’ın özetle şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: “Alanya maçı en güzel örnek... Taraftarımız beraberliğe rağmen ortaya konan futbolu ödüllendirdi, sizleri alkışlayarak soyunma odasına uğurladı. Bu gerçekten her takıma nasip olmayacak bir durum. O nedenle bizim iyi futboldan taviz verme gibi bir lüksümüz yok.”

(Fanatik)