Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'un hedefi son 16

Trabzonspor'un hedefi son 16

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında deplasmanda 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, yarın sahasında oynayacağı rövanş maçını kazanarak kupada adını son 16 takım arasına yazdırmayı istiyor.

Trabzonspor'un hedefi son 16

Spor Toto Süper Ligde yakaladığı 4 maçlık puan serisiyle 4'ncülüğe yükselen Trabzonspor, Beşiktaş karşılaşmasının ardından çıkacağı Ziraat Türkiye Kupası maçını kazanarak kupada yoluna devam etmek istiyor. 5'nci tur ilk maçında deplasmanda 2'nci Lig ekibi Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, rövanş maçında yarın rakibini evinde konuk edecek. Saat 20.30'da Medical Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.

KARAMAN'IN İLK MAÇTAKİ 11'İ İLE SAHAYA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Bordo-mavililerde bu maç öncesi Kucka ile Sosa'nın sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman'ın, yarınki karşılaşmaya deplasmanda oynanan ve 2-2 sonuçlanan maçta tercih ettiği 11 ile çıkması bekleniyor. Karaman'ın Beşiktaş maçında 11'de sahaya çıkan oyuncuları dinlendirerek ligde daha az süre alan oyunculara şans vereceği kaydedildi.