Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'un kamp kadrosundaki 19 isim altyapıdan!

Trabzonspor'un kamp kadrosundaki 19 isim altyapıdan!

Süper Lig'in ilk yarısını 29 puanla ikinci sırada kapatan Trabzonspor'da ikinci yarı hazırlıkları için açıklanan kamp kadrosundaki 19 ismin altyapıdan olması dikkat çekti.

Trabzonspor'un kamp kadrosundaki 19 isim altyapıdan!

2018-19 sezonunun ilk yarısını 23 Aralıkta Çaykur Rizespor ile oynadığı maçla tamamlayan ve ardından izine çıkan Trabzonspor, yarın saat 18.00de yapacağı antrenmanla Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Bordo-mavili takımın açıklanan kamp kadrosunda İran milli takım kampında bulunan Vahid Amiri ile Majid Hosseini, kadro dışı bırakılan Onur Recep Kıvrak ile Burak Yılmaz, kadroda düşünülmeyen Olcay Şahan ile Zeki Yavru, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ogenyi Onazinin yanı sıra genç sağ bek oyuncusu Semih Karadeniz yer almazken, kamp kadrosunun yüzde 65,5lik bölümünü 1461 Trabzon ve altyapıdan gelen oyuncular oluşturuyor.

19 İSİM ALTYAPIDAN

Trabzonsporun Antalya kampı kadrosunda Zargo Toure, Joao Pereira, Kamil Ahmet Çörekçi, Filip Novak, Luis Ibanez, Juraj Kucka, Anthnony Nwakaeme, Hugo Rodallega, Caleb Ekuban ve Jose Sosanın yanı sıra, altyapıdan ve 1461 Trabzondan takıma katılan Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muzaffer Kablan, Hüseyin Türkmen, Hasan Batuhan Artarslan, Murat Cem Akpınar, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Parmak, Abdurrahim Dursun, Bahadır Han Güngördü, Yunus Emre Çakır, Serkan Asan, Burak Temur, Yağızcan Erdem, Ali Osman Karnapoğlu, Berkay Sefa Kara, Koray Kılıç ve Oğuzhan Açıl yer alacak.

Haberin Devamı

2019UN İLK MAÇI KUPADA BALIKESİR BALTOK İLE

Bu arada 3-12 Ocak tarihleri arasında Antalya Belekte yapacağı kamp çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürecek bordo-mavililer, ardından Trabzona dönerek 2019 yılındaki ilk karşılaşmasında Ziraat Türkiye Kupasında evinde Balıkesir Baltok ile oynayacağı maçın son hazırlıklarını gerçekleştirecek. Bordo-mavililer, 20 Ocakta ise ligin 18inci haftasında sahasında Medipol Başakşehiri konuk edecek.