Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!

Trabzonspor'da Ünal Karaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Hüseyin Çimşir'le 1.5 yıllık yeni anlaşma imzalandı.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu!

Trabzonspor Hüseyin Çimşir ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Trabzonspor Kulübü, anlaşmanın detaylarını ve Çimşir'e ödenecek ücretleri de duyurdu.

Resmi açıklama şöyle;

"Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda, Sayın Hüseyin Çimşir ile 1,5 yıllık anlaşma yapılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Teknik Direktöre;

2019-20 sezonu ikinci yarısı için 250.000.-TL,

2020-21 sezonu için 3.500.000.-TL ödenecektir."

TARAFTARA LAYIK OLACAĞIZ

Süper Lig’in ikinci yarısının açılış haftasında Kasımpaşa’yı 6-0 mağlup eden Trabzonspor’da teknik direktör Hüseyin Çimşir, karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunmuştu.Hüseyin Çimşir, “Kazandığımız için tüm oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Özellikle maçın başında, ilk gole kadar oyun ortadaydı. 1-0 öne geçince rakibin direnci azaldı. Golleri peş peşe bulmamız da rahat kazanmamızda etkili oldu. İkinci yarının başında Kasımpaşa 10 kişi kaldıktan sonrası için fazla bir şey söylemeye gerek yok” dedi.

Basamak basamak ilerleyeceklerini söyleyen 40 yaşındaki çalıştırıcı, “İlk adımı attık, önümüzdeki maçla yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımız sağ olsunlar, bize sahip çıktılar. Hepsine teşekkür ederim. Onlara layık olacağız, bunun için elimizden geleni yapacağız. Bu takımı hedeflenen yere hep birlikte getireceğiz” diye konuştu. Hüseyin Çimşir son Serkan Asan’ı sağ açıkta kullanmasıyla ilgili olarak, “Onun orjini zaten sağ kanat. Sonradan sağ beke devşirildi. Zaman zaman biz de o bölgede oynatabiliriz. Önde gayet başarılı oynuyor. Saha içinde farklı bölgelerde oynayabilen oyuncular olması, teknik direktörlerin elini güçlendiriyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı