Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e Nice kancası

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e Nice kancası

Fransız basını, Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'e Nice'in talip olduğunu yazdı. Haberde Trabzonspor'un geçen sezon Abdülkadir için 16 milyon Euro istemesi sebebiyle Fransız devi Monaco'nun transferi gerçekleştiremediği belirtildi.

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e Nice kancası

Avrupa'nın dev takımlarını peşinde koşturan Trabzonspor'un genç yıldızı için Abdülkadir Ömür için Fransa'dan dikkat çeken bir transfer iddiası daha gündeme geldi.

France Football, Ligue 1 ekiplerinden Nice'in genç oyuncunun transferi için istekli olduğunu yazdı.Geçtiğimiz yaz ayında da Monaco'nun listesinde olan Abdülkadir'in transferinin Fransız ekibinin Trabzonspor'un istediği 16 milyon Euro'luk talebi karşılayamaması sonrasında gerçekleşmediği belirtildi.

YUSUF YAZICI 17.5 MİLYON EURO'YA GİTMİŞTİ

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ile birlikte yıldızı parlayan bir diğer isim olan Yusuf Yazıcı, 17,5 milyon euro bonservis bedeliyle Lille'in yolunu tutmuştu. 20 yaşındaki Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor'la 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç yıldız, bu sezon Bordo-Mavili forma ile 11 resmi maça çıktı ve takımına 1 gol - 2 asistlik katkı sağladı.

Trabzonsporun yıldızı Abdülkadir Ömüre Nice kancası