Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür kararı

Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür kararı

Trabzonspor’un 5’te 5 yapıp zirve yarışına girmesi, transfer stratejisini de değiştirdi. Yönetim, Avrupa’dan teklifler alan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü Ocak’ta kesinlikle satmayacak, sezon sonu beklenecek.

Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür kararı

Bordo-Mavili takımın parlayan yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün adı her geçen gün başka bir takımla anılıyor.

Sezon başından bu yana İngiliz, Alman ve İspyanyol ekiplerinin gündeminde olan iki genç futbolcuyla ilgili Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve kurmayları kararı verdi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’la iç transferi konuşan Usta, takımın yaşadığı müthiş çıkıştan hareketle, “Devre arasında güç kaybetmemeliyiz. Aksine çok daha iyi duruma gelmeliyiz” görüşünü paylaştı. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’in takıma sağladığı katkıyı göz önünde bulunduran Trabzonspor Yönetimi, “Devre arasında kesinlikle satmayalım” fikrini savunurken, iki oyuncuya Ocak transferi için kapılar kapandı.

İşte isteyen kulüpler...

Yusuf’u Manchester United, Atletico Madrid ve Sevilla takip ederken, Abdülkadir Ömür’ün adı ise Roma, M’Gladbach ve Valencia ile anılıyor. Bordo-Mavililer, iki isimle ilgili teklifleri sezon sonuna bırakacak ve yüksek bir rakam önerilirse, gidişlerine onay verilecek. Hem Abdülkadir hem de Yusuf’un 2022’ye kadar sözleşmesi bulunurken, yönetim iki oyuncunun maaşına da yeni iyileştirme yapacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)