Gazete Vatan Logo
Futbol Transfer devrimi!

Transfer devrimi!

Beşiktaş'ın yeni projesini VATAN’a anlattı

Transfer devrimi!

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, siyah-beyazlıların yeni projesini VATAN’a anlattı:

“İzleme komitemiz, tasarlanmış bir plan çevresinde raporlar hazırlayacak. Raporlar belirli aralıklarla değerlendirilecek. İzlenen oyuncuların bilgi bankası oluşturulacak. İhtiyaç halinde girişim yapılacak.”

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, geride kalan transfer sezonun ve bundan sonra izleyecekleri transfer politikasını VATAN’a anlattı. İyi bir takım kurabilmek için teknik direktör Samet Aybaba ile eşgüdümlü olarak çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kıran, “Bazen olaylar istediğimiz şekilde gelişirken, bazen hiç tahmin etmediğimiz, hiç istemediğimiz olaylar da oldu. İzlediğimiz en önemli politika adam almış olmak için, adam almamaktı. Yani ihtiyaçlarımızın dışında futbolcu transfer etmeme politikasıydı.

BU politikamızda ısrarcı olduk ve belirlediğimiz bütçenin de dışına çıkmadık. Hedeflediğimiz mevkilerdeki isimlerin dışında hiçbir özel çalışma yapmadık. Son anda gelişen birkaç spontane olayın dışında her şey planlarımız doğrultusundaydı” diye konuştu.

ARA transfer ve gelecek sezon için ise çalışmalara bugünden başladıklarını ifade eden Kıran, devrim niteliğindeki yeni transfer politikalarını ise şöyle anlattı:

“FUTBOL direktörlüğümüzün bünyesinde yeniden yapılandırdığımız izleme komitemiz, tasarlanmış bir plan çerçevesinde izlemelerine, değerlendirmelerine ve raporlandırmalarına başlayacaklar. Hazırlanan tüm raporları teknik ekiplerimizle birlikte belirli aralıklarla değerlendirmeye alacağız.

‘PARA KOMİTENİN İŞİ’

İZLEDİĞİMİZ tüm futbolcuların bir bilgi bankası oluşturulacak. Yeri ve zamanı geldiğinde de ihtiyaç duyduğumuz mevkilere istediğimiz futbolcuyu transfer için girişimlerimizi başlatacağız.

BEŞİKTAŞ’A transfer edilecek futbolcuların belirlenmesi ve izlenmesi konularını tamamen futbol direktörlüğümüze ve teknik ekibimize devredeceğiz. Fakat mali konulara, kulübün bu konuda yetkilendirdiği yönetim kurulu üyelerinden oluşan, futbol komitesi dışında hiç kimsenin müdahale etmesine izin vermeyeceğiz. Mali konular sonuç itibarı ile seçilmiş yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğunda olacak.”

Haberin Devamı