Gazete Vatan Logo
Galatasaray Transfer için karar zamanı

Transfer için karar zamanı

Galatasaray'da forvet bölgesi için Atletico Madrid'den Raul Jimenez ile Milan'dan Mbaye Niang için girişimler devam ediyor.

Transfer için karar zamanı

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu forvet transferine olmazsa olmaz olarak bakıyor. Hamzaoğlu, hücum hattındaki tüm oyuncuların performansından memnun kaldı. Ancak uygun şartlar ve maliyeti düşük olması durumunda takviye yapılacak.

Hamza Hamzaoğlu; genç, gelecek vadeden ve yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir oyuncu arıyor. Bu yüzden yönetim Atletico Madrid'den Raul Jimenez ile Milan'dan Mbaye Niang için görüşmelerini devam ettiriyor.

Rodriguez, Melo gitmezse imza atacak mı?

Öte yandan Galatasaray'ın transferdeki sıcak gündem maddesi ise Felipe Melo'nun ayrılığı. Brezilyalı oyuncunun dün için Inter adına sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyordu. Fakat Inter ile Galatasaray arasında yapılan takas görüşmelerinde bir türlü sonuç alınamadı. Galatasaray, Inter'in teklif ettiği isimleri beğenmiyor, Inter ise Galatasaray'ın istediği oyunculara gidiş izni vermiyor. Galatasaray, Felipe Melo'nun boşluğunu Real Madridli Jose Rodriguez ile doldurmak istiyor. Fakat yönetim Melo ayrılmasa da İspanyol oyuncu da kararlı.

Haberin Devamı

(Fotospor)