Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Transfer Nani'ye bağlı

Transfer Nani'ye bağlı

F.Bahçe'nin yaz döneminde izleyeceği yol haritası Portekizli'ye göre çizilecek.

Transfer Nani'ye bağlı

İhtiyaç duyulan yerlere takviye yapabilmesi için acil gerekli olan sıcak para girişi Luis Nani’ye endeksli. Yıldız oyuncunun satışından beklenen 20-25 milyon Euro, yönetimi rahatlatacak

LİG ve son olarak Türkiye Kupası’da yaşanan büyük hayal kırıklığına rağmen teknik direktör Vitor Pereira’yla bir yıl daha yola devam etmesi beklenen F.Bahçe’de transfer hareketliliği şimdiden başladı. Geçtiğimiz günlerde UEFA’dan kötü haber alan ve geçen yazki gibi paraları har vurup harman savuramayacak olan sarı-lacivertliler eldeki imkanları kaynağa çevirmek için kafa yoruyor.

KONTRATTAKİ DETAY!

SÖZLEŞMESİ biten birçok oyuncunun kulüpten ayrılması kulübü yüklü bir külfetten korurken, giden oyuncuların yerine alınacak isimlerin daha ucuz maliyetli olmasına dikkat edilecek. Yine de listedeki birkaç isme bonservis bedeli ödemek zorunda olan Kanarya, bunun için gerekli olan sıcak para için Luis Nani’yi kullanacak.

KONTRATINDA ‘8.5 milyon Euro’yu getiren Nani’yi alır’ gibi bir madde bulunan Nani’de ilginç bir detay göze çarpıyor. O da serbest kalma maddesinin sadece 4 ligi kapsaması. Nani’ye İngiltere, Almanya, İspanya ve İtalya dışında bir başka ülkeden teklif gelirse bonservis bedeli için sarı-lacivertlilerle pazarlık yapılması gerekiyor.

Haberin Devamı

SON dönemlerde atağa geçen ve oyuncuları çok yüksek paralar karşılığında kulüplerinden transfer edilen Çin’den birçok takımın gözdesi durumunda olan Portekizli’nin satışından 20-25 milyon Euro civarında bir gelir elde edilmesi bekleniyor. Bu rakamlara Nani’yle vedalaşacak olan sarı-lacivertliler, oyuncudan gelecek parayı transfere harcayıp rahat bir nefes alacak.