Gazete Vatan Logo
Galatasaray Transfer resmen açıklandı

Transfer resmen açıklandı

Kayserispor, Galatasaraylı Furkan Özçal'ı 1 yıllığına kiraladı.

Transfer resmen açıklandı

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Kayserispor Galatasaraylı Furkan Özçal'ı 1 yıllığına kiraladı. Özçal, Sarı kırmızılı takımın Adana Demirispor hazırlık maçı öncesi yaptığı antrenmana katıldı. Kayserispor'dan 3 yıl önce Galatasaray'a giden Özçal, yeniden yuvaya döndü.

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas tarafından 5 yıl önce Türkiye'ye getirilen 1860 München takımının gurbetçi oyuncusu Furkan Özçal, Kayserispor'a profesyonel olarak imza attı. Daha sonra 2012-13 sezonunda Galatasaray'a transfer oldu. Kardemir Karabükspor'da da kiralık olarak oynayan orta saha oyuncusu Furkan, Galatasaray’la mukavelesinin uzatılmasının ardından, Kayserispor ve Kardemir Karabükspor'dan eski hocası Tolunay Kafkas'ın isteği üzerine Kayseri'ye geldi.

Furkan Özçal, Kayserispor'un Kadir Has Karpuzatan Tesisleri'nde kendisini 1 yıllığına sarı-kırmızılı yapan mukaveleyi imzaladı. İmza töreninde konuşan Kulüp başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, 'Furkan, bize, biz ona yabancı değiliz. 4 yıllık aradan sonra yeniden yuvasında" dedi.

Haberin Devamı