Gazete Vatan Logo
Galatasaray Transfer yolunu Amrabat açıyor

Transfer yolunu Amrabat açıyor

Malagalılar dün Florya'da Amrabat'ı istedi. Faslı oyuncu 4.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanacak ve kontenjanda 1 kişilik yer açılacak

Transfer yolunu Amrabat açıyor

G.SARAY'DA dün transfer konusunda önemli bir gelişme yaşandı... İspanya'nın Malaga kulübü yetkilileri dün Florya'ya geldi ve Amrabat'ın transferi konusunda anlaşma sağlandı.

BİLİNDİĞİ gibi sarı-kırmızılıların kadrosunda 8 yabancı oyuncu bulunuyor ve bu da yabancı futbolcu transferini engelliyor. Aslında yönetim öncelikle Dany ve Chedjou'yu gönderip kontenjan açmayı düşünüyordu ama bu bir türlü gerçekleşmedi. Bu nedenle dün Malaga'dan Amrabat için gelen teklif kabul edildi...

YENİDEN LA?LIGA’DA

GEÇEN sezonun ikinci yarısında Malaga formasını kiralık olarak giyen Faslı futbolcu bu sezon da yine kiralık olarak La Liga'da boy gösterecek. Dün Florya'da Bülent Tulun ve Amrabat'la görüşen Malaga kulübü yetkilileri 27 yaşındaki futbolcuyu 4.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

TRANSFERİN kısa süre içinde resmen açıklanması, ardından da sarı-kırmızılıların yeni yabancı için çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.