Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Transferde aracı Ogenyi Onazi

Transferde aracı Ogenyi Onazi

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ogenyi Onazi, şimdi de Trabzonspor için futbolcu bakmaya başladı. Transferde kulübüne yardımcı olmaya çalışan oyuncu, “Beklentilere uygun iki Nijeryalı futbolcu önerdim” diyerek çalıştığını gösterdi.

Transferde aracı Ogenyi Onazi

Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcusu Ogenyi Onazi, sakatlanıp sezonu kapamasına rağmen bordo-mavililere hizmete devam ediyor. Şanssız futbolcu, bordo-mavililer için ülkesinden futbolcu bakıyor.

Ülke basınına konuşan deneyimli oyuncu, transfere de yardımcı olmaya çalıştığını söyleyerek, “Başkan ayrıca benden hangi oyuncuları tavsiye ettiğime yönelik fikrimi sordu. Ben de bunun üzerine beklentilere uygun olduğunu bildiğim iki Nijeryalı futbolcu önerdim” dedi.

Onazi sözlerini şöyle sürdürdü: “Sezonun ilk yarısı benim gelmiş geçmiş en iyi sezonumdu. Bu yüzden gerçekten Tanrı’ya müteşekkirdim. Ne var ki bu sakatlığı yaşadım. Maç içerisinde olan bir şey işte... Yine de dönmek için umudumu kaybetmedim, sezon bitmeden dönebilirim diye düşünüyorum. Çünkü çok pozitifim ve Afrika Uluslar Kupası öncesinde, ülkem için çok önemli olan bu turnuvaya da hazırlanmak istiyorum” diye konuştu.

Yalnız bırakmadı

Bordo-mavili oyuncu, “Sakatlığımın takıma yansıması da son derece negatif oldu. Takım için zordu ve ağır da bir darbe vurdu. Kulüp başkanımız bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadı. Ameliyat öncesinde de, sonrasında da sürekli benimle birlikteydi. Benim sahada olmayışımın nasıl zorluk çıkaracağından bahsetti. Bu da gösteriyor ki kulüp ve şehir benim performansımı takdir ediyor” ifadelerini kullandı. (Skorer)

Haberin Devamı