Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray ve Ahmet Çalık flörtünde sıcak gelişme

Galatasaray ve Ahmet Çalık flörtünde sıcak gelişme

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Ahmet Çalık flörtünde sıcak gelişme

Galatasaray’ın resmi teklif sunduğu savunma oyuncusu Ahmet Çalık hakkında konuşan Koç, “Bir futbolcumuz başarılı olduğu zaman başka bir kulübe gitmesi için kolaylık sağlıyoruz. Sonuçta bizim çocuğumuz ve ülke futbolu için de gitmesine izin veririz. Ama büyük bir kulübe gidecek diye de yok parasına satmayı uygun görmüyoruz.” dedi.

Yapılan pazarlıklarda Gençlerbirliği Kulübü'nün 3 milyon euroya kadar indiğini söyleyen Koç, "Biz gerekli kolaylığı sağladık fakat Galatasaray yönetimi 2 Milyon 150 bin euronun üstüne çıkmadı ve görüşmeler bu noktada tıkandı." dedi.

“ÜÇ BÜYÜKLERDEN HİÇBİR OYUNCUYLA İLGİLENMİYORUZ”

Galatasaray ile yollarını ayıran Hamit Altıntop ve kadro dışı kalan Yasin Öztekin ile ilgili herhangi bir girişimlerinin olmadığını dile getiren Koç, “Üç büyüklerden hiçbir oyuncu ile ilgilenmediklerini, teknik ekibin 1-2 takviye talep ettiğini ancak bunların mali dengeyi bozmayacak oyuncular olacağını” belirtti.

“İRFAN CAN KAHVECİ BAŞAKŞEHİR’İ ÇOK İSTEDİ”

Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalayan İrfan Can Kahveci’nin transfer sürecinde büyük kulüplerden resmi bir teklif almadıklarını söyleyen Koç, “İrfan lider bir takıma gitti biz şu takım olsun bu takım olsun demedik. Elini çabuk tutan ve konuştuğu sözün arkasında duran kulüple anlaştık. İrfan Can Kahveci de Başakşehir’i çok istedi." dedi.

Haberin Devamı

"ÜMİT ÖZAT DİĞER HOCALAR GİBİ DEĞİL"

Teknik direktör Ümit Özat hakkında konuşan Koç, "Ümit Özat kulübü çok iyi tanıyan biri, iletişimi çok iyi, transfer konuşmalarımızda yada herhangi bir konuda bazı hocalar gibi ‘neden bana sormadınız neden böyle oldu’ gibi polemiklere girmiyor. İstediği isimleri bize iletiyor teknik olarak o karar veriyor mali olarak yönetim kurulumuz değerlendiriyor ve son karar veriliyor. Şuan için bize net bir isim söylemedi ama takviyeler olacaktır." dedi.

Candaş Aşık / Haber7