Gazete Vatan Logo
Galatasaray Transferde flaş gelişme: İspanyollar Florya'da!

Transferde flaş gelişme: İspanyollar Florya'da!

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde resmi sözleşme imzaladığı genç futbolcusu Celil Yüksel'i Avrupa kulüpleri takibe aldı. İspanyol Kulübü Real Sociedad'ın gözlemcileri Florya'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe U21 maçında genç oyuncuyu izledi.

Transferde flaş gelişme: İspanyollar Florya'da!

Uzun süredir alt yapıdan oyuncu çıkartamayan Galatasaray'da son dönemin gözdesi Celil Yüksel. 19 yaşındaki futbolcu U21 takımında forma giyiyor ve oyun stiliyle Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric'i benzetiliyor.

İspanyollar izledi...

Genç oyuncunun ünü şimdiden Florya'yı aşmış durumda. Tudor'un zaman zaman A takımla idmanlara çıkardığı genç oyuncuyu İspanya La Liga ekibi Real Sociedad izlemeye aldı. Kulübün scoutları (gözlemcileri) Florya'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe U21 maçını takip etti ve oyuncu hakkında rapor hazırlamaya başladı. Ekbin ilk izlenimlerinin olumlu olduğu ve takibi sezon sonuna dek sürdürecekleri öğrenildi.

3 yıllık imza atmıştı

Celil Yüksel 2011 yılında Galatasaray alt yapısına amatör olarak transfer edilmişti. Son dönemdeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu ile bu sezon 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalanmıştı. Ancak sözleşmenin TFF'ye bildirilmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Modric'e benzetiliyor...

Orta sahada iki yönlü oynayan Celil Yüksel'in lakabı ise Modric. Alt yapı hocaları da Celil'in oyun stilini Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric'e benzetiyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)