Gazete Vatan Logo
Galatasaray Transferde Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Transferde Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Transfer dönemi için kulüplerimizin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Transferde Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Bu sezonu kötü şekilde kapatacak olan Galatasaray ve Fenerbahçe gelecek sezonun şampiyon olacak kadrosunu kurmak için sıkı çalışıyor. Bu anlamda iki ezeli rakibin bir futbolcu transferi için karşı karşıya geldiği iddia edildi. Galatasaray, Fenerbahçe’nin hesabını instagram’dan takibe başlayarak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe’nin de transfer listesinde bulunan yıldız isme teklifte bulunacak.

Sözcü’deki habere göre, orta saha oyuncusu Valbuena’ya 2 yıllık sözleşme sunulacak. Lyon’a ise 4 milyon Euro bonservis bedeli önerilecek. Wesley Sneijder ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Lyon’un başarılı futbolcusu Mathieu Valbuena’yı renklerine katmak için kolları sıvadı.
Fenerbahçe’nin de transfer listesinde bulunan ve görüşmelere başlayacağı öğrenilen Fransız futbolcu için sarı-kırmızılılar elini çabuk tutma kararı aldı. Fransız isimden sözleşmesi gelecek sezon bitecek olması nedeniyle para kazanmayı hedefleyen Lyon’un da futbolcusunu elden çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Galatasaray, Fransızlara 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli önerecek. Görüşmelerin birkaç gün içinde başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı