Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo bugün İstanbul'da!

Negredo bugün İstanbul'da!

Beşiktaş'ın, Valencia takımından transfer ettiği İspanyol golcü Alvaro Negredo siyah-beyazlı formayı giydi.

Negredo bugün İstanbul'da!

BEŞİKTAŞ’TA Pepe’yi siyah-beyazlı takıma kazandıran ekip dün de Alvaro Negredo’yu bitirmek için yola çıktı. Siyah-beyazlılarda daha önce Lizbon’a çıkarma yaparak dünyaca ünlü Portekizli stoperi Kara Kartal yapan Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün ise Valencia’lı golcüyü getirmek için İspanya’ya gitti.
KULÜP adına görüşmeleri yürüten menajer Ahmet Bulut önceki gün Valencia yetkilisi Mateo Alemany ile Negredo’nun temsilcisi Juanma Perez bir araya gelirken Güner ve Mahmutyazıcıoğlu dün özel uçakla 32 yaşındaki golcü ve kulübü ile tekrar bir araya gelmek için Valencia’ya gitti ve işi bitirdi...
PEPE’YE YAKIN
BEŞİKTAŞ bonservisi için 3 yıl vadeli 2.5 milyon Euro bonservis vermeyi kabul ederken Negredo’ya yaklaşık Pepe’nin yıllık ücreti ile aynı olan olan 4.5 milyon Euro verilecek.
GEÇEN sezonu Premier Lig’de geçiren Negredo için Kartal çok sayıda rakibini de geride bıraktı. Porto, Swansea, West Ham ve Fiorentina Negredo için Valencia ile görüşmelerde bulunurkan Kartal bu yarışı kazandı.

Haberin Devamı