Gazete Vatan Logo
Galatasaray Transferde top Nagatomo'da!

Transferde top Nagatomo'da!

G.Saray, İnter'le Milano'da yapılan ilk görüşmelerde sonuç alamazken, transferin çıkmaza girmesine Japon oyuncu engel oldu.

Transferde top Nagatomo'da!

İtalyan ekibi 4 milyon Euro isterken Albayrak 2 milyon Euro önerince anlaşma sağlanamadı. Devreye girme sözü veren Nagatomo, menajeri vasıtasıyla Inter ile görüşüp G.Saray’a gitmek için kolaylık gösterilmesini talep edecek.

G.SARAY’DA yönetim Yuto Nagatomo’nun transferini bir an önce sonlandırmak için çalışmaları sürdürürken Inter’le İtalya’da yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı. Sarı-kırmızılıların 2. başkanı Abdurrahim Albayrak bizzat Milano’ya giderek Inter Kulübü’nün yetkilileriyle masaya otururken Çizme ekibi bonservis için 4 milyon Euro talep etti. G.Saray ise maksimum rakam olarak 2 milyon Euro önerdi.

SARI-kırmızılılar sözleşmesi sezon sonu bitecek olan bir oyuncuya daha fazla para vermek istemezken transferin çıkmaza girmesine bizzat Yuto Nagatomo engel oldu. Sarı-kırmızılılarda kalmak isteyen ve süreci yakından takip eden 31 yaşındaki futbolcu yönetime transferi için devreye girme sözü verdi. Menajeri vasıtasıyla Inter ile görüşecek olan Nagatomo, G.Saray’a gitmek için kendisine kolaylık gösterilmesini talep edecek.

Haberin Devamı

3 ASİSTİ VAR

FATİH Terim’in yeni sezonda mutlaka takımda görmek istediği Japon futbolcu devre arasında geldiği G.Saray’da kısa sürede taraftarın sevgilisi olurken performansıyla da alkış aldı. Takımdaki sol bek sıkıntısını gideren Nagatomo 15 Spor Toto Süper Lig maçında görev yaparken takıma 3 asistlik katkı yaptı.