Gazete Vatan Logo
Galatasaray Transfere Devler Ligi engeli!

Transfere Devler Ligi engeli!

G.Saraylı oyuncular, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak adına gelen teklifleri düşünmeden reddediyorlar.

Transfere Devler Ligi engeli!

Yönetim yıldızlar için kimsenin kapıyı çalmaması nedeniyle şaşkın... Gerçek ise Şampiyonlar Ligi faktörü... Zaten kontratı iyi olan oyuncular, Devler Ligi’nde oynama şansını bırakıp başka bir takıma gitmeye yanaşmıyor, teklif yönetime bile ulaşmıyor.

21. şampiyonluk ile birlikte Devler Ligi’ne direkt katılım hakkı elde eden G.Saray, yeni sezon öncesinde de kasasını doldurarak rahat bir nefes aldı. Kadro maliyetinin ağırlığının yanı sıra geçmişten gelen borçlar da Aslan’ın belini bükerken tek çıkış yolu olan Şampiyonlar Ligi gelirleri de G.Saray Kulübü’nün kasasına akmaya başladı bile.

ŞAMPİYONLAR Ligi’ne katılım hakkı ile birlikte UEFA ile yapılan görüşmelerde de mutlu sona ulaşabildi Aslan. Avrupa futbolunun patronu G.Saray’ı turnuvalardan men etmezken transferde ise oyuncu kısıtlaması, denk transfer harcaması gibi detaylar ise sarı-kırmızılı yönetimin kaçamadığı maddeler oldu. Devler Ligi’ne katılım hakkı kasayı doldururken diğer yanda ise transferde yönetimin elini kolunu bağladı.

DEFTER KAPANIYOR!

Haberin Devamı

ŞAMPİYON takımın oyuncularına teklif yağmasını bekleyen yöneticiler kimsenin kapıyı bile çalmaması sonrasında şaşkına döndü. İşte bu durumun sebebi ise Şampiyonlar Ligi...

G.SARAY’DAN zaten çok yüksek rakamlar kazanan oyunculara teklifler gelmiyor değil... Oyuncuların menajerlerine ulaşan rakamlar G.Saray’da kazandıklarına yakın rakamlar olurken biraz yüksek bile olsa oyuncular tarafından Şampiyonlar Ligi’nde oynamak adına kabul görmüyor.

GELEN teklifleri oyuncular daha ilk başta reddedince yönetimin kapısını çalan bile olmuyor. Yönetim, teklif gelen oyuncu için bonservis önerisini bile göremeden transfer defteri kapanıyor. Başta Gomis olmak üzere, Feghouli, Belhanda, Rodrigues gibi oyunculara yüksek teklifler bekleyen yönetim Şampiyonlar Ligi engeline takılmış durumda!