Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Transfere özel filmle ikna edilecek!

Transfere özel filmle ikna edilecek!

Ersun Yanal’ın da transferi için onay verdiği Choupo-Moting’in menajerine; kulübü ve Trabzon’u anlatan tanıtım filmi gönderildi

Transfere özel filmle ikna edilecek!

Trabzonspor, transfer gündeminde bir anda ilk sıralara yükselen Eric Maxim Choupo-Moting için elini çabuk tutmak istiyor. Yönetim, birçok bölgede oynayabilen yetenekli oyuncuyu ikna etmek için Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili hazırlanan sinevizyonu menajeri aracılığıyla oyuncuya izletecek. Choupo-Moting'e, bonservisinin elinde olduğu için birçok kulübün talip olacağını düşünen yönetim, futbolcunun iknası için acele ediyor.

28 yaşındaki oyuncu, bu sezon 19'u ilk 11 olmak üzere 23 Bundesliga maçında Schalke forması giydi.

İSVEÇ BASININDAN AİDOO İDDİASI

Ersun Yanal'ın da Kamerunlu oyuncu için olumlu rapor sunduğu öğrenilirken, transferle bizzat Muharrem Usta'nın ilgilenmesi bekleniyor. Öte yandan İsveç basınında Trabzonspor'un Hammarby takımında oynayan Aidoo için 4 milyon Euro önerdiği iddiası yer aldı. 21 yaşındaki stoperin uzun zamandır Trabzonspor tarafından takip edildiği yazıldı.

O AVUKAT GÖNDERİLDİ!

Menajer Mazlum Ali Bilecan tarafından üç oyuncunun transferlerinde ödenmesi gereken tutarın ödenmemesi gerekçesiyle başlatılan haciz olayı sonrası Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Bu olaya göz yumanları affetmem" demişti. Bunun üzerine toplanan yönetim kurulu, haciz işleminden sorumlu tutulan kulüp avukatı Anıl Gürsoy'un görevine son verdi. Kulüpte birkaç sorumlunun daha görevine son verileceği ifade edildi. Söz konusu menajerlik ücretlerinin yapılandırıldığı ve sorunun çözüme kavuşturulduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

(Sabah)