Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Transferi duyurdu isim vermedi!

Transferi duyurdu isim vermedi!

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi.

Transferi duyurdu isim vermedi!

F.BAHÇE Kaptanı Volkan Demirel, 4 yıl aradan sonra yuvaya geri dönen Aykut Kocaman’a övgüler yağdırdı. Ersun Yanal döneminde kazanılan şampiyonlukta Aykut Kocaman’ın payının büyük olduğunu belirten tecrübeli kaleci, şunları söyledi:
“AYKUT Kocaman çok değer verdiğim, saygı duyduğum ve sevdiğim bir hoca. Onun yeniden takımın başına geçmesi bizim için büyük avantaj. Bizim en zor dönemlerimizde, kazandığımız önemli şampiyonluklarda, Avrupa’daki başarılarda, 3 Temmuz sürecinde hep o vardı. Hatta Kocaman gittikten sonra gelen hocalar, onun oturtmuş olduğu sistemden ötürü başarılı oldu. Belki bunu herkes söyleyemez ama ben söylerim. Ersun Hoca zamanından bahsediyorum. Daha sonra İsmail hocanın zamanında da Aykut Kocaman’ın kalıntıları vardı. Yani hocamızın kurduğu sistem üzerinden yürüdü her şey.
OZAN Tufan’a destek oluyorum çünkü çok genç. Bazı şeyleri tespit edemiyor, bazı şeyleri anlayamıyor, bazı şeyleri doğru yapmaya çalışırken yanlış yapıyor. Geçen sene Ozan çok az oynadı ama Benfica gibi bir takım istedi. Hem de çok ciddi rakamlara. Daha çok oynasa Manchester’ın listesinde olurdu. Ben Ozan’a inanıyorum. Kafasını sahaya verdiği zaman çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
‘REKABETE HAZIRIM’
KALEYE gelecek arkadaşla rekabete gireceğiz. O da sahaya çıkacak ben de çıkacağım. Hangimiz daha iyiysek formayı o giyecektir. Burada F.Bahçe’nin başarısı için beraberiz. Yoksa benim zorlanmam veya başkasının zorlanması önemli değil. Gerekirse yedek kulübesinde de otururum.”
F.BAHÇE, 3 Temmuz’un yıl dönümünde, siteden bir mesaj yayınladı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “2010-2011 Futbol Sezonu Şampiyonluk Kupası müzemizin en nadide köşesinde özenle saklanmaktadır. Bilinmelidir ki, tüm F.Bahçeliler’in maneviyatının bir parçası olan bu kupa kanımız, canımız pahasına koruyacağımız ve asla vazgeçmeyeceğimiz, paha biçilmeyecek değerde, kutsal bir değerimizdir.
3 Temmuz kumpasını unutmadık, unutturmayacağız. Taraftarın sabırla beklediği hesap günü yakındır. Kulübümüze zarar verenlerden hesap sorulacak.”

Haberin Devamı