Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Trabzonspor'dan dev koreografi!

Trabzonspor'dan dev koreografi!

Süper Lig'in 19'uncu haftasında Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşıyor.

Trabzonspor'dan dev koreografi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe karşısında ligin 18inci haftasında Atiker Konyaspor ile oynanan maçın 11inden farklı olarak 4 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam cezalı olan Hubocanın yerine Uğura, sakat olan Novakın yerine Kamil Ahmete, Onazinin yerine Kucka, NDoyeun yerine ise Olcaya ilk 11de görev verdi.

FENERBAHÇE'DE 2 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçede ise teknik direktör Aykut Kocaman Trabzonspor karşısına geçen haftaki Göztepe maçı 11inde 2 değişiklik yaparak sahaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Giuliano'nun yerine Alper, Skretelın yerine Hasan Ali 11de görev alan isimler oldu.

MEHMET EKİCİ 2 AY SONRA KADRODA

Fenerbahçede orta saha oyuncusu Mehmet Ekici sakatlığının ardından Trabzonspor maçıyla iki ay sonra yedek kulübesinde yer aldı. Ekici son olarak Süper Ligin 12nci haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor maçının kadrosunda yer alıp 79uncu dakikada ise oyuna dahil olmuştu.

STADYUMA 15 DAKİKADA BİR OTOBÜS SEFERİ DÜZENLENDİ

Trabzonsporun Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşması öncesi bordo-mavili taraftarlar için şehir merkezinden ve ilçelerden Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'na 15 dakikada bir otobüs seferi düzenlenerek ulaşım kolaylığı sağlandı.

Haberin Devamı

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Fenerbahçeyi konuk eden Trabzonsporda taraftarlar maça yoğun ilgi gösterdi. Bu karşılaşmanın biletlerinin satışa sunulmasının ardından kısa sürede biletlerin tamamına yakınını tüketen bordo-mavili taraftarlar, Fenerbahçe karşısında tribünlerin tamamını doldurdu. Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşma öncesinde stadyum girişinde takımı coşkuyla karşılarken, ısınma sırasında ise futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak moral verdi.

TRABZONSPOR TARAFTARINDAN KOREOGRAFİ

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının başlama düdüğünden önce doğu tribününde koreografi yapıldı. Bordo-mavili taraftarların hazırladığı koreografide mavi ve beyaz kartonlar ile oluşturulan sembolik deniz üzerinde giden ve üzerinde kaptan Onur Recep Kıvrak ile 2010-11 sezonu kadrosunun yer aldığı kadronun, taka ile o sezonun şampiyonluk kupasına doğru yelken açtığı an sahnelendi. Ayrıca tribünde, Emek, yürek, alın teri.. Sene hep 2011 yazısına da yer verildi.

Haberin Devamı

TARAFTARLARDAN ASKER SELAMI

Maç öncesinde stadyumdaki dev ekrandan Afrin Operasyonuna katılan Mehmetçiklere destek amaçlı sinevizyon gösterisi yapıldı. Bu sırada tribünlerde bulunan tüm bordo-mavili taraftarlar da asker selamı verdi, Şehitler ölmez, vatan bölünmez tezahüratlarında bulundu.

ZEYTİN DALI OPERASYONUNA DESTEK

Trabzonsporlu futbolcular, Fenerbahçe maçı öncesi ısınmaya üzerlerine giydikleri Zeytin Dalı operasyonu, o mübarek bayrak, işte bu bayrak yazılı beyaz t-shirtle çıktı. Tribünlerde ise Bu millet size minnettardır. Selam olsun kınalı kuzulara pankartı yer aldı. Ayrıca iki takım futbolcuları da sahaya Kalbimizle, dualarımızla Mehmetçiğin yanındayız yazılı pankartla çıktı.

U21DE TRABZONSPOR GALİP

U21 Liginin 19uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmayı 5-2 Trabzonspor kazandı. Kadir Özcan Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada bordo-mavililere galibiyeti getiren golleri Cafer Tosun(2), Buğrahan Karslı, Burak Beder ve Tunahan Ergül kaydederken, Fenerbahçenin golleri Hüseyin ile Boristen geldi.

Haberin Devamı